Att hitta bra webbhotell

15/02/2013 kl 19:13admin Bli först med att kommentera! »

Jag har aldrig varit särskilt smart när det gäller webbhotell. Jag har aldrig sett till att lära mig tillräckligt mycket om dem, och det var bara alldeles nyligen som det gick upp för mig med full kraft att man faktiskt oftast kan koppla många sidor till ett webbhotell (har alltid valt ett billigt alternativ där det bara gått att koppla en domän, i tron att alla andra alternativ är hutlöst mycket dyrare).

Att variera de webbhotell man använder är viktigt. Jag har själv som sagt använt samma lite för många gånger, vilket kan ha negativ inverkan på ens sökresultat på Google (i synnerhet om sidorna länkar mycket till varandra). Men att hålla koll på vilka webbhotell som är bra och vilka som mest bara krånglar hela tiden är viktigt. En tjänst som www.webbhotell4u.se kan komma väl till pass. Detta rekommenderas varmt för alla gymnasister som liksom jag vill dra igång sina egna webbprojekt.

På senare tid har jag tagit mitt förnuft till fånga och sökt mig till lite olika webbhotell. Förhoppningsvis ska det väl leda till positiva resultat för mina skrattretande små webbprojekt.

Skriv en kommentar!

Vill du ha en profilbild till din kommentar här och till tusentals andra bloggar och forum? Ange din epostadress här och ladda upp en bild!

Optionally add an image (JPEG only)