Bloggnytt #2, 31 augusti 2009

31/08/2009 kl 23:57admin 1 Kommentar »

Gymnasiebloggen har sedan senaste “Bloggnytt” växt otroligt mycket. Numera kan vi lägga oss i gruppen bloggar som faktiskt har regelbundna läsare, vilket inte minst märks på alla som kommenterar våra inlägg! De flesta av våra aktiva följare går på gymnasiet, och så ska det naturligtvis vara!

Gymnasiebloggen - "Ett starkt G"

Lite bloggstatistik:

– Över tjugo inlägg har publicerats

– Bland bloggens permanenta sidor märks numera, utöver presentationssidan, också en sida där vi listar våra vänner!

– Bildgalleriet innehåller nu imponerande tio (10) bilder

– Det totala antalet sidvisningar uppgick ikväll till över tvåtusen! Antalet besökare ligger dock nere vid fyrahundra. Höga snittet 5 sidvisningar/besök vittnar om att mycket få besökare lämnar Gymnasiebloggen utan att ha läst åtminstone ett par inlägg. Som bloggare fäller man en liten tår.

Vad händer i framtiden?

I grund och botten är Gymnasiebloggen ett gymnasieprojekt som ska bjuda på både kreativitet och service. Därför kommer september med allra största sannolikhet bjuda på tips och idéer i form av bland annat tips inför gymnasievalet, artiklar om hur man pluggar och om hur gymnasiet är i största allmänhet. Mycket för kommande gymnasister, med andra ord, vilket är inte mer än rätt då de kan ha svårare att ta till sig gymnasieskildringarna i bloggen.

Huvudmålet med våra kommande artiklar är att vi ska uttrycka oss så olikt dammiga studievägledare som det bara går, och därigenom skapa en mer avslappnad syn på gymnasiet.

Går du på gymnasiet och vill bli vän med Gymnasiebloggen? Klicka här!

En kommentar hittills

• Körledaren Säger:

Tänkte bara bidra till att höja medelåldern på besökarna med sådär 400%. Jag skulle också kunna skriva en del om körkort. Är man som jag uppvuxen i norra Norrland fick man körkortet bekostat av sina föräldrar med ett direkt krav om godkänd uppkörning inom en månad efter 18-årsdagen. De var väl trötta på att skjutsa alla barnen 50 mil vardera per vecka.