Bloggnytt #3, 26 januari 2010

26/01/2010 kl 02:34admin 2 Kommentarer »

Nu så, nu börjar det likna något! Allt fler från nys om Gymnasiebloggens existens och letar sig hit för att ta del av gymnasisters stundtals grymma, stundtals brutala, och vid vissa tillfällen även underhållande samtidsskildringar.

Gymnasiebloggen - "Ett starkt G"

Gymnasiebloggen - "Ett starkt G"

Lite bloggstatistik:

– Närmare 70 kåserier har publicerats

– Bland bloggens permanenta sidor märks numera, utöver presentationssidan, och vänner-sidan, nu också en artikel om gymnasievalet. Hett!

– Bloggen är uppe i närmare 11.000 sidvisningar.

– En tredjedel av alla besök kommer från direktträffar, alltså besökare som direkt i adressfältet skriver in “gymnasiebloggen.se”. Och hälften tar sig in via länkar från andra hemsidor. Vi beräknar alltså att de allra flesta är återkommande besökare och det är givetvis mycket trevligt.

Vad händer i framtiden?

Alltjämt är Gymnasiebloggen i grund och botten ett skolarbete och ska i Simons tid (som det heter) utvecklas till en någorlunda hyfsad överlevnadsguide för alla stackars gymnasister. Därför är det tänkt att fler service-artiklar ska bepryda avsnittet “sidor” i sidomenyn! Håll utkik! Sedan kommer givetvis bloggen ständigt uppdateras med nya mer eller mindre medryckande kåserier.

Övrigt:

Går du på gymnasiet, har en blogg och vill bli vän med Gymnasiebloggen? Klicka här!

Om du gillar Gymnasiebloggen kan du betygsätta eller recensera den här!

Om du inte gillar Gymnasiebloggen kan du betygsätta eller recensera den här!

2 kommentarer hittills

Skriv en kommentar!

Vill du ha en profilbild till din kommentar här och till tusentals andra bloggar och forum? Ange din epostadress här och ladda upp en bild!

Optionally add an image (JPEG only)