JagKanInte.se – en ny bloggodyssé

18/09/2011 kl 09:28admin Bli först med att kommentera! »

Tråkigt är det, men det går inte att helhjärtat uppdatera Gymnasiebloggen längre. Varken jag eller herr Lindqvist går kvar på gymnasiet, och kan således inte erbjuda de oerhört kvalitativa inlägg som man en gång kunde ta del av här.

Jag har som tidigare nämnt planer på att lämna landet och flytta till Brighton i England. Det innebär en ny resa, nya upptåg, och nya samtidsskildringar, om man lyckas starta en blogg. Jag har dragit igång ett projekt faktiskt – som ska vara delvis blogg, delvis lite “tipssajt-aktig”. Ungefär som här alltså. JagKanInte.se kommer dock att fokusera på problemet – besväret – den lilla okunnigheten. Det är en sida för alla oss som inte kan, och en sida för alla de som tror sig kunna något.

Tanken med den lysande idén “Jag kan inte” är att få dela med sig av sina okunnigheter, och olika tricks för att ta sig runt okunnigheterna (och i enstaka fall – olika tricks för att faktiskt bli kunnig). Man ska kunna komma in på “Jag kan inte” som smutsig och okunnig och komma ut som renad och kunn …eh … bättre till mods!

Jag har inte bloggat ordentligt på över ett år och det sätter sig på psyket. Vad ska man göra av alla snedsteg och bedrövligheter i vardagen om man inte får skriva av sig dem?! Besök därför en sida som har fokus på kan inte, och inte på “kan”. Okunnigheterna berikar ens liv – det vill jag lova!

Här om dagen noterade jag en okunnighet hos mig själv – jag kan inte kolla ordentligt på en tidsangivelse. Följaktligen tog jag ett måndagmorgonståg till Knivsta en timme för tidigt, och fick sitta på en kall parkbänk i en evighet och ådrog mig som en följd åtminstone någon sorts urinvägsinfektion.

Jag kan heller inte dansa särskilt bra. Inte särskilt bra alls. Kan du inte heller det?

Skriv en kommentar!

Vill du ha en profilbild till din kommentar här och till tusentals andra bloggar och forum? Ange din epostadress här och ladda upp en bild!

Optionally add an image (JPEG only)