Kung Lars <3

10/11/2009 kl 00:34Isak Bli först med att kommentera! »

Tre ord: Lars är bäst!

Om du liksom jag har känt novemberdepressionen förfölja dig den senaste tiden, om spargrisen är mager som en rotselleri och du tycks simma i cirklar i ett hav av läxor och prov. Då, min vän, då finns det endast en medicin, – Lars “Da man” Winnerbäck Live in Concert!

Yesbox, I was there! Lars Winnerbäck på Annexet i Stockholm i lördags. Om det var bra? – OM det var bra! Lars är så sjukt grym (i positiv bemärkelse) att vi borde kröna honom till Kung. Förövrigt kan ni som inte gillar LW sluta läsa här … <— där]. Det kommer inte handla om någon annan idag! Jag tror jag vågar påstå att skakningarna i marken som orsakades av publikens euforiska klappande och hoppande uppnådde en stark 3:a på Richterskalan. Jag och mina kära vänner stod mitt i klungan framför scenen. Att Lars var fantastisk höll vi alla med om. Dock råkade ena vännen hamna bredvid ” Extremt överviktig tant, 52, med en rök-ostburgar-aura i diameter 4,7 m”.

– Ska han inte spela Elegiiiiiiiiii snart? Ska han inte det? Tjatade hon i en och en halv timme – innan den, även till min förtjusning kom.

– Kan vi inte byta plats nu? Jämrade sig min vän, då rök-ostburgar-tanten började skaka rumpan – vilket resulterade i att alla beniga tonårs-ynglingar for som vantar,…samt att skakningarna klättrade till en 6:a på Richterskalan.

Själv var jag i en helt annan värld! Jag antar att det är så det känns att vara kär – riktigt kär – kär på riktigt! Lars jag älskar dig. Nu tror jag dock att alla kommande spelningar är utsålda – men får ni chansen – ni som också gillar Kung Lars, – så ta den!

Om någon stackare fortfarande sitter och letar febrilt i den svenska historieboken efter någon Kung Lars Winnerbäck, som uppenbarligen extraknäckte som artist – om någon inte VET vem jag talar om – har jag lagt in en liten Spotify-spellista med LW’s bästa, – my opinion:

Kung Lars <3

…så att alla kan ta del av den vemodiga rösten och den djupa själen.

Keep it real, folks!

/I

PS: Ingen av er små 9onde-klassare som ska välja gymnasium i vinter har väl missat Gymnasiebloggen.se’s fantastiska sida med allt du behöver veta inför DITT LIVS VIKTIGASTE VAL!

Skriv en kommentar!

Vill du ha en profilbild till din kommentar här och till tusentals andra bloggar och forum? Ange din epostadress här och ladda upp en bild!

Optionally add an image (JPEG only)