Musik i Brighton, och mer musik

01/08/2011 kl 11:27admin Bli först med att kommentera! »

Och så var det det där med konsten att finansiera tre års studier utomlands. Först var planen att inledningsvis inte ta några lån alls utan klara första året på bankbesparingar. När man insett att det inte bara var en naiv tankegång utan rent ut sagt löjligt har det övergått i att ta fulla lån från CSN, merkostnadslån inkluderade. På tre år blir det lån på ca 350,000 kr. Den dagen, den sorgen. Man får helt enkelt tänka på de stackare som börjar läsa i England nästa år – då terminsavgifterna tredubblas. Eller på de fattiga barnen i Uganda.

Jag hade under tiden tänkt försöka få in lite extrapengar på mina webbsideprojekt, som vanligtvis handlar om musik på ett eller annat sätt. Det senaste i raden handlar om världsmusik – musik på vår jord, om ni så vill –  och sedan tidigare har jag skrivit om musikinstrument och komposition. Planen är att skriva om ca allting som jag också ska plugga. Bra kombo, eller? Vad kan väl vara mer givande än att skriva artiklar om kinesisk musik?

I dagarna planerar jag starta en ny blogg – en blogg med något sorts tema, precis som den här. Vi får se hur det blir. Jag håller er uppdaterade!

Skriv en kommentar!

Vill du ha en profilbild till din kommentar här och till tusentals andra bloggar och forum? Ange din epostadress här och ladda upp en bild!

Optionally add an image (JPEG only)