Musikaliskt och nytt

13/04/2012 kl 11:38admin Bli först med att kommentera! »

I brist på de intressanta och fyndiga kåserier som jag en gång producerade här när jag var gymnasist bloggar jag nu mest bara om mina andra bloggar. Lite för sorgligt, egentligen. Jag och herr Lindqvist skulle ha låtit någon duktig skribent ta över sidan när den fortfarande var i full fräs.

Jag har börjat försöka blogga lite om musik. Jag har dessutom försökt göra själva blogginläggen lite “musikaliskt improvisatoriska”. Jag ställer inga krav på att vara särskilt strukturerad, skriva efter en viss formel, vara onödigt djup eller rolig. Det är en väldig frihet. Bloggen kommer heller aldrig att vara något vinstprojekt och behovet av läsare finns inte på samma sätt som många andra sidor. Så kanske finner ni den inte ett dugg intressant – min nya musikblogg Musikalisk.se. Men jag uppdaterar också en hel del om mina musikprojekt – såsom det om världsmusik. Sedan är behovet att skriva större än det att få läsare. I fallet “Musikalisk” i alla fall. Ni besöker väl mina andra hemsidor fortfarande, såsom Filmscore.se? Har rätt nyligen publicerat en text om musik i dramafilmer där – http://filmscore.se/dramafilm-musik/. Läs den!

Skriv en kommentar!

Vill du ha en profilbild till din kommentar här och till tusentals andra bloggar och forum? Ange din epostadress här och ladda upp en bild!

Optionally add an image (JPEG only)