Gymnasiebloggen om plugg

18/03/2010 kl 01:50admin 1 Kommentar »

Dags att börja göra skäl för varumärket, tänkte vi på Gymnasiebloggen, och publicerade ytterligare en artikel som vänder sig mot gymnasister och elever i allra största allmänhet. Det handlar om att studera.

Målet var inte att leka studievägledare och komponera en ordentlig liten essä om vad som är allra allra bästibästast för att det ska gå så bra för eleven som möjligt. Att göra på det viset skulle nämligen troligtvis mest gynna försäljare av datorer, då sådana uppsatser tenderar vara så genomsyrande ointressanta så att man som läsare utan vidare riskerar att kräkas upp mellanmålet på tangentbordet som en följd av våldsam uttråkning.

Istället har vi valt att försöka erbjuda en insikt i studerande, tagande hänsyn till hur genomsnittseleven fungerar. Utöver det har vi listat våra egna smarta studietekniker som har kapacitet att förvandla vilket IG som helst till ett IG+, och vilket G som helst till ett starkt G

Läs artikeln!

Länk finnes också i sidomenyn.

En kommentar hittills