Staffanskonsert, missas icke!

04/12/2009 kl 00:28admin 3 Kommentarer »

Kultur, kultut, och små gossar i strut.

Inledningsramsan till detta inlägg är så pinsamt dålig att man riskerar få hög feber om man läser den för många gånger. Men nu är det så att när man försökt tänka ut en inledningsmening alldeles för länge och inser att livsklockan tickat iväg en galet lång stund har man inte så höga krav längre.

Det ska handla om evenemangstips, först och främst. För det finns vissa olyckliga individer som inte vet var de ska befinna sig på kvällen nästa lördag den 12 december. Svaret lyder: Du ska på staffanskonsert med Uppsala domkyrkas gosskör.

GoderAftonMittHerrskap!

Nytt för i år är att det finns en trailer att beskåda!

Biljetter bokas bäst via Ticnet och bilden ovan är en direktlänk till evenemanget där.

Kom!

/O

3 kommentarer hittills

• Lydia Säger:

Självklart så missas den icke ;)

• Eleven Y Säger:

´min mor sade bestämt NEJ, med den underliggande anledningen att vi ska demonstrera eftersom tärnorna i goder afton inte får sjunga :P
    så för mig lyder svaret på frågan vad jag gör den 12 december: jag ska sitta hemma i soffan och titta på schamporeklam, rapport och vädret med en påse gamla dillchips och jag kommer hela kvällen ligga och vänta tills någon ur publiken lägger ut klipp från konserten på facebook :D

• Eleven Y Säger:

ifall det inte framgick av mitt fiina lilla inlägg ( och det gjorde det inte) så älskar jag faktiskt goder aftonkonserten. jag skulle vilja vara tärna en gång för att få komma in gratis ^^ men man får en massa glödhett stearin som rinner ner på handen, och det är uschligt!! så jag rekommenderar alla att köpa biljetter oom ni vill gå och se den där konserten (vilket ni vill!!!)