“Sunday, Bloody Sunday”

13/09/2009 kl 23:48Isak 1 Kommentar »

Alla kommer vi någon gång i livet till en punkt då vi känner att vi inte riktigt räcker till. Då det känns som att tiden springer ifrån oss och ungdomens glada dagar blott ett minne är. Somliga kallar det för “Medelålderskris” andra för “Alan” (…i “2 and ½ men”). Vid dessa tillfällen är det lätt att drabbas av rastlöshet, huvudvärk, ångest, med mera. Därför är det viktigt att inte få panik utan att kämpa för att ta sig ur sitt missöde. Annars kan det få fruktansvärda konsekvenser. Tröst-ätning, botoxinjektioner eller kanske värst av allt – T-shirt och slips kombinationer! Som tur är tvingas de flesta människor bara genomlida detta helvete en eller kanske två gånger under hela sin livstid. Not me…

Jag går igenom detta varje vecka.

(Okej, okej, lugna er nu jag tänker inte avslöja nån fruktansvärd historia om hur jag sitter på mitt rum och skär mig till tonerna av MCR).

Istället ska jag berätta för er om Söndagar. Söndagar är, efter måndagar, den absolut värsta dagen i veckan. På söndagar vet man att helgen är slut och att det oundvikligen kommer en måndag efteråt. Alla affärerna stängda innan man hinner upp ur sängen och inte händer det några roliga grejer en söndakväll. Som om det inte vore nog har väl ca 1 av 4 en hejdundrandes huvudvärk som förpestar morgonen ytterligare. Så hur fördriver man då tiden, en grå-mulen, höstsnuvig söndag?

Anders Bagge...passande namn?

Anders Bagge...(nej alltså han heter så i efternamn).

Idol 09. – Tja om man, liksom jag, glömt sitt mänskliga medlidande på krogen kvällen innan är det bara att bänka sig i soffan. Förnedrings-tv eller musikunderhållning -kalla det vad ni vill – denna söndag räddade tv4 min eftermiddag! Från det att jag började utforska världen utanför mitt täcke i morse (12.00- ) har jag inte gjort annat än asgarvat, snyftat och stundtals även förundrats framför “dumburken“. – Förundrats av hur många människor, helt befriade från självinsikt, det bor i vårt land. Ibland blir det bara för sorgligt…

…fast ibland blir det sjukt grymt! Måste säga att min andra idol-favorit genom tiderna är Mehmed! Snubben som sjöng operagalet bra. Om någon undrar vem den första var så var det den där japanesen som sjöng “Wonderwall” för typ 2 år sen. Han var också bra…på ett lite annat sätt.

Oavsett om man nu är värsta Agnes-fanet eller tror att Darin är namnet på ett Ungerskt tandkrämsföretag, så tror jag alla kan njuta lite av dessa klipp. Vad ska man annars göra på en Sunday, Bloody Sunday?

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1197119

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1199630

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1200302

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1195351

…tja, the excitement never stops!

/I

En kommentar hittills

Skriv en kommentar!

Vill du ha en profilbild till din kommentar här och till tusentals andra bloggar och forum? Ange din epostadress här och ladda upp en bild!

Optionally add an image (JPEG only)