Gymnasiebloggen ger dig svaren!

12/09/2009 kl 15:26admin 2 Kommentarer »

Eftersom du just satt och funderade på de ödesavgörande nagelbitarna “Var ska jag vara klockan 20.00 idag?” och “Hur lägger jag upp en kommentarbild på mig själv på Gymnasiebloggen så att alla läsare kan se mitt vackra ansikte?” så kan jag med glädje meddela att lyckan står dig bi – du ska få din frågor besvarade!

Fråga 1: Var ska jag vara klockan 20.00 idag?

UDG-header (2)

Fotograf (från domkyrkotornet): Viktor Wadelius.

Svar: På konsert i Uppsala domkyrka med Uppsala domkyrkas gosskör och David Åhlén! Inträdet är gratis och det är mer än bara klassiskt på programmet. Åhlén är en kritikerprisad popsångardebutant, UDG är Sveriges äldsta och mest anrika gosskör! Bor du i Malmö? Du hinner med bil!

Fråga 2: Hur lägger jag upp en kommentarbild på mig själv på Gymnasiebloggen så att alla läsare kan se mitt vackra ansikte?

Svar: Mycket enkel lösning! Du går in och registrerar dig på gravatar.com. Allt du behöver göra är att ange epost-adress, bekräfta kontot, ladda upp en bild, och sen dyker den bilden upp varje gång du kommenterar, inte bara på Gymnasiebloggen, utan på otaliga mängder bloggar och forum!

/O

2 kommentarer hittills

Skriv en kommentar!

Vill du ha en profilbild till din kommentar här och till tusentals andra bloggar och forum? Ange din epostadress här och ladda upp en bild!

Optionally add an image (JPEG only)