Tips – studentflak i Stockholm och Lund

12/11/2014 kl 17:26admin Bli först med att kommentera! »

När tiden för studenten är inne är det mycket som ska planeras och ordnas med. Ska man ha lite fest hemma ska mat lagas eller beställas. Dekorationer i form av ballonger, serpentiner och björkris ska upp. Väljer man att åka tillsammans med klasskamraterna på ett studentflak ska också detta dekoreras. De typiska färgerna för studenten är just gult och blått. Utöver dekorationer ska man välja ett flak där alla får plats och som gärna kommer med en förare som känner fordonet. På detta sätt kan man känna sig trygg med att fordonet förs fram säkert och tryggt. En studentflaksförmedlare i Stockholmsområdet är Studentflak.nu som har över 10 års erfarenhet i branschen.

En fantastisk tid

För många innebär studenten början på något nytt och avslut på en lång studietid. Det kanske också innebär att klasskamrater flyttar från staden för att studera eller arbeta på annat håll. Många väljer också att ta ett litet uppehåll innan man fortsätter med studierna och kanske då passar på att resa eller tågluffa. En tid av studier är över och nu ska man dra nytta utav de kunskaper man samlat på sig för att ta sig fram i livet. Kanske är detta en början på vuxenlivet, för många känns det så. När det kommer till förberedelserna finns det i Lund flakförmedlaren Highway Ljud & Ljus som grundades 1994. Musik är väldigt betydelsefullt för många och väcker både känslor och tankar. Det har blivit ett vanligt sätt att uttrycka sig samtidigt som det används av nästintill alla. Smaken är väldigt olika och det finns flera olika genrer. Inom religion och kultur kan musiken variera stort. Liksom här i väst jämfört med öst. För många är musik också en livsstil. Man känner igen sig i musik och skapar lätt minnen till låtar. När man hör en låt man inte hört på länge kan ett minne väckas till liv som man kanske trodde var glömt. Detta är något speciellt som man inte kan likna vid något annat. Musiken är faktiskt också en konstform och en kultur som många gånger går i arv precis som tro och religion. Det är härligt, berättande, skrämmande och kittlande på samma gång.

Ett minne

Studenten innebär många minnen. Släkt och vänner kommer ofta på besök med gratulationer och det är roligt om man tar många kort så att man kan bläddra i ett album med studentbilder senare. Ett bra tips kan vara att be släktingar och vänner ta en mängd bilder som man sedan kan samla in. Ett par år efter studenten kan det vara kul att samla klassen till en träff. Det är roligt att se vad alla gör och arbetar eller studerar. Nu när de sociala medierna är väldigt populära kan man även hålla en bra kontakt där. Telefonen är inte alls lika viktig som den var tidigare. Detta då med avsikten att ringa och samtala. När det gäller att surfa och använda de sociala medierna så är telefonen viktigare än någonsin.

Det här inlägget skrevs av en gästskribent.