Turistguide till Brighton

13/07/2012 kl 21:50admin Bli först med att kommentera! »

Ja, Gymnasiebloggen.se hålls vid liv med sporadiska inlägg om både det ena och det andra. Det är nu över ett år sedan jag gick ut gymnasiet. Det har alltså varit en student till efter min (det här går inte för sig!) Jag har som tidigare nämnt tagit till drastiska åtgärder och flytt landet, och nu var det snart ett år sedan som jag faktiskt var bosatt i Uppsala. Brighton är det som gäller nu, men lusten att då och då skapa nya hemsidor har inte försvunnit. Jag har till och med, tillsammans med kärestan, tagit initiativet till en guide till Brighton!

Det här är ungefär det första projekt jag arbetar på där jag faktiskt verkligen, verkligen på riktigt är helt superberättigad till att skriva allt jag skriver. På musiksidorna är det väldigt mycket som är ihopkonstruerat med hjälp av källor bara. När jag skriver om musik i Kamerun på Världsmusik.se så är det litteratur och inte min egen erfarenhet jag går efter (inte har en utlandsstudent råd med att resa till Kamerun, tok heller …för att inte tala om alla andra afrikanska länder jag skrivit om).

På Brightonguiden.se däremot behöver man inte förlita sig på andras skriverier. Vi är säkra på allt vi skriver. Vi vet vad vi kan rekommendera och varna för. Vi vet att buss 1 går till sjukhuset för vi har själva åkt den. Det är en väldigt skön känsla. Alla näsvisa mail som gnäller över att något är fel kommer man garanterat att slippa. Det enda avsnitt vi förstås inte har absolut superkoll på är förstås det boende och hotell i Brighton, men där har vi gott om förstahandskällor bland släktingar och vänner som kommit hit för att hälsa på.