Vm-kval igen

04/09/2012 kl 16:42admin Bli först med att kommentera! »

Så här några månader senare frustrationen har lagt sig är det på sin plats att återigen börjar klottra ner lite tankar om fotboll. Det brukar ju hända lite sporadiskt här på Gymnasiebloggen. För några månader sedan slutade EM-slutspelet och vi vet alla att det inte gick så bra för Zlatan och de andra i fotbollslandslaget. Nästa stora chans att få visa vad de går för är i fotbollsvm 2014 i Brasilien. Men för att få vara med där och spela måste de första vinna gruppen i VM-kvalet. Gör de inte detta finns det även en chans att komma två och på så sätt få vara med i slutspelet. Det är dock inte alla tvåor i gruppen som kommer vidare utan de får göra upp i ett playoff.

VM-kvalet börjar den 11 september mot Kazachstan. På papperet ser det ut att vara en lätt match men Sverige har många nya spelare i sitt landslag som inte har den rutin som kan krävas i viktiga matcher.

Så du som gillar fotboll har många spännande och viktiga matcher framöver om Sverige ska lyckas ta sig till VM eller inte.

Skriv en kommentar!

Vill du ha en profilbild till din kommentar här och till tusentals andra bloggar och forum? Ange din epostadress här och ladda upp en bild!

Optionally add an image (JPEG only)